FarmSight trainingen 2021

Zoals u wel gewend bent, organiseert het FarmSight-team van GroeNoord jaarlijkse gebruikerstrainingen.

Met oog op de richtlijnen van nu is het voor ons niet haalbaar om dit jaar klassikale trainingen te geven. Doordat de materie complex is, laten wij graag voorbeelden zien. Een fysieke training heeft het meeste effect om alle mogelijkheden van producten te laten zien. De interactie en laagdrempeligheid tot vragen stellen wordt als zeer positief ervaren. Ook de ontwikkelingen en innovaties in de markt kunnen het best fysiek overgebracht worden. We voelen er dan ook minder voor om de trainingen online aan te bieden. Wel hebben we alternatieven voor de fysieke trainingen voor u.

Online trainingen theorie

 Wij begrijpen dat u baat heeft bij het jaarlijks deelnemen aan de trainingen zodat u op de hoogte blijft van de technische snufjes en praktische tips kan toepassen in het komende seizoen. Zo kunnen we, mocht u er behoefte aan hebben, online een training aanbieden voor het theoriegedeelte. Hierbij wordt er één-op-één gesproken met u en de vragen die van toepassing zijn op uw bedrijf, worden zo goed mogelijk beantwoord.

Tips & trucs op YouTube

We hebben op ons YouTube kanaal instructievideo’s geplaatst waar een hoop informatie uit te halen is. Zo hebben we o.a. video's over MyJohnDeere, het Operations Center en JDLink toegevoegd.

Zie ook de link: https://www.farmsight.nl/support/

Mocht het onvoorzien toch lukken om fysiek de gebruikerstrainingen veilig te gaan organiseren, dan zullen we u hierover uiteraard informeren.

Wat betekent dit voor uw tegoed aan trainingscredits?

De trainingscredits die u ontvangt bij de verschillende FarmSight Servicepakketten, en welke u dit jaar dus (zoals het nu lijkt) niet kunt verzilveren, neemt u mee naar volgend jaar. We hopen dat we dan, op de wijze zoals we gewend zijn, de trainingen weer op kunnen pakken.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons team. U bereikt ons door te bellen naar uw GroeNoord vestiging en te kiezen voor keuzenummer 7.

Overige nieuws

Juli 2022

27 juli 2022

T3rraCutta: egaliseren nieuwe stijl

Juni 2022

1 juni 2022

Bietenland schoffelen met camerabesturing

Mei 2022

9 mei 2022

Warmtecamera op trekker redt weidevogels en reeën

December 2021

14 december 2021

Voorkom stilstand door Expert Alerts!

September 2021

6 september 2021

IGrade demo-combinatie

Alle nieuwsberichten